kus kanadi kalem olsa yazilmaz benim derdim 

kapat
  1. elif turkusu'nde geçen ve yazarlıktan çaylaklığa düşen kullanıcının kendini içkiye vurup söyleyebileceği deyiştir * * *
    #374383 (6.4.r.1.$.h, 25.06.2006 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

kus kanadi kalem olsa yazilmaz benim derdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kus kanadi kalem olsa yazilmaz benim derdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kus kanadi kalem olsa yazilmaz benim derdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» echinoidea » ayak sagligi » deadliest catch alaskan storm » prevalans » baslik ve nick uyumu » whiskey in the jar » sozlukteki orta dunyalilar » aura hiemis » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » arama motoru » tatar » yeni orta sinif » histerik anestezi » obtundasyon » kolada gecesi yaratiklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » tasikardi » elazig da mini etek giymek » righteous kill » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » kaan sezyum » pisin biri » arda turan » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » hbb tv » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » lost » kitabevi » yurume