kurye net 

kapat
  1. kredi kartı vs. dağıtımı yapan kurye firması.
    #3425269 (pvh19, 21.05.2008 01:35)
  2. ellerine düştüğüm dağıtım firması. haklarında o kadar kötü yorumlar ve eleştiriler okudumki pazartesi bana kesinlikle ulaşması gereken gönderim hakkında derin umutsuzluklara kapıldım. firmanın şubemize gelmeyin gönderiyi alamazsınız sözleri umutsuzluğumu perçinledi. ulan gelip alayım pazartesi diyorum sen evde dur biz geliriz diyor. yüzlerce insan internette size kayıyor bende mi kayayım illa.
    #3539532 (butun sifatlari tamlarim, 15.06.2008 01:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kurye net başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurye net ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurye net nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahra durum evi » schizo » nefes » ricardo quaresma » nicholas hooper » bu ne bicim hikaye boyle » halil mutlu » gitara ve sozluge yeni baslayanlara tavsiyeler » mac yapanlarin etraftan su emretme hakki » platonik bile olsa hayatimda biri olsa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games