kurutulmus sevgiler 

kapat
  1. içi boşaltılmış duygularıyla, artık ruhu olmayan bir canlıdan farksız hale gelmiş sevgilere verilen addır.

ayrıca,
    nasıl ki çok güzel bir gul;
    dalından koparıldıktan sonra oz suyu çekilir, solar, ve bir kitabın arasında, öylesine, boynu bukuk ve kurumuş olarak (belki de yıllarca unutulup) kalırsa;
    bazı sevgiler de işte öyle; kurur, kurutulur, unutulur...
    #962459 (saygisiz tip, 07.12.2006 12:27 ~ 12:28)
  2. çoğu kez erkeğin dangalaklığı ve gözünün doymazlığı yüzünden mumyalanmış, kurutulmuş "gerçek" sevgilerdir...

haaa,
    çoğu kez, denyo kızlar da buna razı olurlar; sevgi, kurutulur kenara konur,
    bi süre sonra herkes yiyeceği her boku yer,
    ondan sonra, o "kurutulmuş sevgiler" tekrar oratya çıkar,
    tekrar kemirilir/yenilir/yutulur!

pöahgh!! igrenc!!
    #963986 (saygisiz tip, 07.12.2006 17:45 ~ 17:47)
  3. bak:kurutulmuş sevgili *
    #963995 (pilotmont, 07.12.2006 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

kurutulmus sevgiler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurutulmus sevgiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurutulmus sevgiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu bilgisayarda insanlar oturum actilar » efes » cinsellik gorecelidir » radyo aspirin » obafemi akinwunmi martins » latrina » streamreader » kan kalesi » ayar yedim kacayim » aski haketmeyen birini sevmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci