kuruculardandir ayrica 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayrica
  2. ayrica bkz
  3. ben bir esegim ayrica sadistim
  4. ayrica bu kisiyi engelle
  5. sikildigi icin ayrica sikilan insan
  6. ayrica diger kiz arkadaslari da tebrik ederim
  7. firefox a ayrica google bari ekleyen nane

© 2008 - uludağ sözlük

kuruculardandir ayrica başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuruculardandir ayrica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuruculardandir ayrica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» matrixxx » superseks » bilkent dogu kampus » hem alkol hem sigara » anadolu saglik merkezi » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » ricardo izecson dos santos leite kaka » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » gondar » anal seks » shattered » duyun u umumiye » bob marley » ferhat » rambo okan vs bebek okan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn nickleri » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » evlenmek » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » yana yana done done » 128 » sacriter » onikiye ceyrek var » voleyi vurmak » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » emmeli gommeli basliklar » ultractor » haydan gelen huya gider » kutahya