kuru ustu pilav 

kapat
  1. pirinçin fasulyeden daha pahalı olması nedeniyle hayatımıza yansıyan yeni yemek.
    #3279395 (bi biskreme verdim, 16.04.2008 22:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kuru ustu pilav başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuru ustu pilav ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuru ustu pilav nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kuru ustu pilav. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » eksi sozluk » matrixxx reloaded » deli bozgun dolu dizgin » amina koyim facebook » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » slm lafina uyuz olmak » oymak » mhz muhammed » huseyin altun » yoruk sucuk benzeri urun » rapidoya kafa atan ogrenci » saniser » cuzdanda gerekenler » maslaktan 4 levente gelme rekoru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » buz parmak » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » yaran facebook gruplari » maskeli besler kibris » hemencevir com » pamuk prenses 2 » alicengiz oyunu » turk opusmesi » telli turnam » host baska kapiya » baban ne is yapiyor » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » feyzullah ete » herboloji » esinin ayaklarini opmek » darkness nights » engin kennerman » deivid in umit karan a erk uygulamasi » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » turk opucugu