kuru temizleme 

kapat
  1. giysilerin evde haldır huldur yıkanıp zarar görmesini engelleyen ve de yıkamadan, ütüden kurtaran temizleme çeşidi.
    #157807 (cikarinbeniburdan, 08.04.2006 17:24)
  2. girişimci genç işadamları tarafından hızlı oto yıkama merkezlerinden esinlenerek planlanan, bünyenin kollarını açarak üç tarafında fırçaları bulunan ve kuru deterjan * fışkırtma usulü ile çalışan bir düzeneğin içerisine girerek hem bedeni hem kıyafetleri temizlemesi ile bir tasla iki kus vurmak başarısına ulaşma hadisesidir. patenti alınmıştır.*
    #159667 (devedikeni, 09.04.2006 21:01 ~ 21:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kuru temizleme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuru temizleme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuru temizleme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» why high one why » makineye bagli yasayan insan » fotokopi cektirmek » bu yaz ben cok degistim » sozlukteki erzurumlular » binbasi ersever in itiraflari » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » 21 yuzyilda hala mantigi » yaran fikralar » zallasana zallasana mendilini » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » icel » charlie chaplin » kastamonu » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kultursuz dinazor » yaran facebook gruplari » kendini super seksi sanan erkekler » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » ask acisi ceken erkek » aziz yildirim » megadeth dinlerken ders calismak » the recycler » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » emma shapplin » masumiyet muzesi » plutarco elias calles » anahtari evde unutmak » artvin kemalpasa festivali