kuru sogan kafayi yedi 5 kilo 1 milyon 

kapat
  1. (bkz: acı elmas)
    #1443877 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 23.03.2007 13:52)
  2. pazarlama stratejisini belirlemiş esnaf sloganı.
    #1443887 (exiq, 23.03.2007 13:56)
  3. beşiktaş taraftarı olması muhtemel pazarcı

nihayetinde;

Hepimiz Pazarcıyız.
    #1443925 (raper, 23.03.2007 14:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kuru sogan kafayi yedi 5 kilo 1 milyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuru sogan kafayi yedi 5 kilo 1 milyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuru sogan kafayi yedi 5 kilo 1 milyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kuru sogan kafayi yedi 5 kilo 1 milyon. Copyright of the articles are belong to their authors.

» wraiths of roanoke » alpet torojet » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » igrenc sirin » sahada sortunu indiren futbolcu » simdilik sadece bekleyecegiz » cirilciplak entry girmek » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » selpak saticiligi » alevi davasinda aslan kesilen ateist » olmasaydi o adam anan olurdu madam » israel defence forces » we are motorhead » ford fiesta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » muslum gurses » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » beyoglu asigi » kaju kempo » nicklas bendtner » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » australopithecus » kaz dagi milli parki » sevismek » sozlukle ilgili istekler » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » herbaryum » outlet cenneti » kafam girsin » yaran dil surcmeleri » dunyada en guzel bas kurt basidir » mushrooms » kulluk » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » kafir kesen musluman kedi