kurtulus kurulus 

kapat
  1. bülent tanör'ün atatürk devrimlerini, ülkenin kuruluşundan 1940'lı yıllara kadar olan kuruluş kısmını incelediği başucu kitabı olacak eseridir.
    #3084904 (Bohemian Rhapsody, 02.03.2008 20:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtulus kurulus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtulus kurulus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtulus kurulus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtulus kurulus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the thin people » gupe gunduz » kelime oyuncusu » burn after reading » uc kirmaya baslayan rotring kalem » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » ankoh itosu » huseyin mumtaz » ar damari catlamak » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » garabet » 187 ride or die » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » akiskanlar mekanigi » uludag universitesi sinema toplulugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uludag sozluk » gerizekali sevgilim » futbol fanatigi olmak » kopush fm » adventure pinball forgotten island » faiz yemek » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » dar vakitlerde genis zamanlar » hoptek » muhim degil » akasya asilturkmen » hic oy vermeyen yazar » sevgili » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » globallesen dunya ve sikilen insanlar » mahcur » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ilk cinsel deneyim