kurtulus gununde temsili dusman askeri 

kapat
  1. yaşadığı ilin düşman elinden kurtuluşunun bilmem kaçıncı yıldönümünde az bir para karşılığı eşek yükü dayak yemeyi göze almış kahraman.
    #221776 (aabi, 08.05.2006 17:34)
  2. temsil sirasinda turk askerinden sungu yerken gulen insan.
    #1620016 (RaDaMeNT, 08.05.2007 09:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtulus gununde temsili dusman askeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtulus gununde temsili dusman askeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtulus gununde temsili dusman askeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtulus gununde temsili dusman askeri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uyumamak icin bahaneler » kilcal boru » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » aborted » damak tadima uygun degildi » sevil » guzel dostum » 16 kasim 2008 ales » sevk zinciri » childless woman » bir kadin tarafindan sifirlanmak » kurbaninizda yer var mi » said nursi » al yanakli balon » chris stephenson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » petrol » kurt sorununa cozum onerileri » babanin harclik verememesi » herboloji » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » yurekte golge birakanlar » inheritance vice » kenzo tange » camlibel » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » stadyum » imbat » all by myself » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » katil usak » club tribal » vamos bien » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » kaz dagi milli parki » mustafa m mustafa kemal im