kurtulup 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kharybdis den kurtulup skylla ya dusmek
  2. caylakliktan kurtulup yazarlara entry girmek
  3. yalnizliktan da kurtulup yalniz kalmak isterim
  4. ucak kazasindan kurtulup trafik kazasinda olmek

© 2008 - uludağ sözlük

kurtulup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtulup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtulup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasemin congar a verilecek alternatif emirler » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » eksi sozluk » mehmet senol sisli » imla kurallarini bilmeyen yazar » jigolo » lirikadam » asturias » hali saha maci sonrasi soyunma odasi » hayatinda hic kitap okumamis insan » ortaklik konseyi » sozlukteki buglar » kutsal bilgi kaymagi » notepad plus plus » areds » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilginc isimler » yaran dil surcmeleri » ertelenmis zaman » derisini yuzmek » cetin cetinkaya » ben sadece iyi bir insan olmak istemistim » kazak altindan cikan gomlek parcasi » drajalo » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » 11 haziran 2010 » genco » aksama kadar ne baslik acsam diye dusunmek » aybars lebib diyorsa dogrudur » turk egitim sistemi » telgrafin kelleri