kurtuldum 

1. ferdi tayfur un bir albümüne ismini vermiş şarkısıdır.

sevgilisinden ayrılan birinin sevgilisine yaptığı sitemleri anlatır.

en sonunda da artık aşk ın tanrıyı sevmek haline dönüştüğünü söyler.

geçmişi bir düşün yalnız kalırsan
    maziyi hatırla zaman bulursan
    neyleyim sevgilim pişman olursan
    başını taşlara vur bundan sonra.
    #737553 (pilotmont, 14.10.2006 21:40 ~ 21:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtuldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtuldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtuldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtuldum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » yureksagda » cevriye » tulum hayri » iett nin yeni akbil kutulari » cem mumcu » cezmi yurtsever » garabet » in the end » drama koprusu » ezequiel lavezzi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » karsi karsiya » kafam girsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sevgilinin nikahini kiymak » ben simdi n abicam » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » baba ile diyaloglar » inheritance vice » bolumunu sevmeyen ogrenci » become a legend » olin edirne genclik spor » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » kemalizm dini » balik agzi » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » opel corsa » kriz teget gecti » a nightmare on elm street » masal » edip buran spor salonu » yemekteyiz nika » ca va » kunta kinte