kurtlerin uc lideri 

kapat
  1. leyla zana'nın bu konudaki söylediklerini referans alarak; bu toprakların insanları oldukları söylenen kürtlerin gönül ve kan bağı ile bağlı oldukları 3 tane kansız.

gene zana'nın söylediklerine göre bu kişiler;

celal amca(talabani)
    mesut kardeş(barzani)
    başkan(köpek)apo

bu üç itin kellesini yanyana dizilmiş gördüğümüz gün şehitlerimizin acısı biraz olsun hafifleyecektir.

http://www.malame.org/mod...d&order=0&thold=0
    #2506288 (shalamar, 22.10.2007 23:07)
  2. sağlı sollu daşşaklarım ve zikimdir.
    #2506345 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 22.10.2007 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kurtlerin uc lideri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtlerin uc lideri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtlerin uc lideri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lars ulrich » sozlukteki otlar boklar » dilber kocarslanli » uyku felci » ekstazi » bankamatik memuru » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » zuhahahaha denecek entryler » eric cartman » damdan dusen eski sevgili » whiskey in the jar » cesur kusku » trans » yaran msn diyaloglari » veysel bozkurt » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » besiktas kultur merkezi » mona sax » yumurtanin fircalanmams tarafi » bluetooth » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » zeynep tokus » bl » identifikasyon » jerusalemm » sozluk yazarlarinin itiraflari » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » avanak kuzenler » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » kazakistan milli futbol takimi