kurtleri sevmeyen turkler 

kapat
  1. ülkede yaşanmakta olan ve kürt halkı adına hareket ettiğini iddia eden pkk şiddeti sebebiyle Kürtlere karşı bir ön yargı geliştirmiş olup, tüm Kürtleri pkk li sanan ve tüm Kürtlerin şiddeti destekleyip de ölümleri tasvip ettiği sanrısına kapılan lakin, yıllar süren şiddetin en büyük kurbanlarından birisinin de kürt halkı olduğunu unutarak sadece kendi kurbanlarına ağıtlar yakan, ocaklara düşmüş ateşlerinde yürekleri dağlamasından sebeple sağlıklı düşünüp de hareket edemeyen ve sapla samanı ayırmayarak tüm bir yorganı ateşe atmayı tercih eden Türklerdir.

kabul edilmelidir ki pkk, Türklerin de Kürtlerinde katilidir. Kürtlerin sağduyulu, akıl ve mantıklarını kendilerine pusula eylemiş ve dünya ile memleket gerçeklerinden haberdar olan kesimi pkk nin gerçek yüzünü görmektedir ve karşıdır ona. Türkler keza zaten karşılardır. ama kaybedilen her candan sonra aklı ve mantığı duygular ve acı gölgelediği için Türkler, tüm Kürtleri pkk şiddetinin sorumlusu olarak görmeye başlamışlardır. oysaki pkk şiddetinden güneydoğu da basılıp da kurşuna dizilen binlerce kürt insanı bizzat payına düşeni almış, açılar yaşamıştır. bu gerçeği unutmamak gerekirdir.

bugün Kürtleri sevmemek artık tehlikeli gelişmeleri beraberinde getirmiştir. Kürtleri sevmeyen Türkler bilinçsizce ya da isteyerek faşizmin ya da ırkçılığın borazancılığına soyunmuşlar, toplumsal gerginlikler yaratma uğraşısında piyon konumuna kendilerini sokmuşlardır. oysa aklı selim düşünülse tüm Kürtlerin pkk yi desteklemediği görülebilir ama şiddet ortamı ve doğudan gelen can kaybı haberleri ne yazık ki bunu gölgelemektedir. belli ki pkk, Türklerin Kürtleri sevmemsine zemin hazırlayarak türk ve kürt halkının kardeşliğini yok etmek istemektedir. ve bazı Türkler de pkk nin bu oyununa maalesef gelemekte, ekmeğine yağ sürmektedir.

bu nedenle, Kürtleri sevmeyen Türkler bir kez daha durup düşünmelidirler; "ben ne yapıyorum, bu hareketim ile kime malzeme veriyorum, hangi yapıdan malzeme çalıyorum", diye. anlayacaklar ki, ülkenin birlik ve beraberliğinin en büyük gerekliliği olan türk ve kürt halkının birlikteliğinden çalıyor ve söz konusu birlikteliği yok etmek isteyen pkk ye gün doğmasına yol veriyorlar. umarım çok geç olmadan bu gerçek anlaşılır efenim.

edit: yazım hatası düzeltildi.
    #4051007 (bluevelve, 05.10.2008 23:01 ~ 23:17)
  2. devletin kontrolü altındaki görsel medya , yazılı basın ve onların şekillendirdiği insanlar tarafından eğitim kurumları ile ırkçı yetiştirilen küçük adamların büyüdüklerinde birer nefret bombasına dünüşmesi sonuçu karşımıza çıkan gerçeklik. Oysa bilimsel düşünebilen mantıklı bir insan zaten ırk diye bir kavramın olmadığını ve bu dünyada sınırlara göre insanlara verilen milli kimliklerin salt sermaye sınıfına hizmet ettiğini çok rahat kavrar. Bu basit bir hümanizm anlayışı değildir ; zira hangi babayiğit kendi ırkını kanıtlayabilir ki!? Yaşadığın coğrafi bölgede oysa insandan başka birçok hayvan türü ile birlikte varolmuşsundur ve hala bu gerçeklik karşısında ısrar ediyorsan sanırım ırkının başına bir " öküz " sıfatı kazanmayı haketmişsindir.
    #4051059 (nekrofili, 05.10.2008 23:07)
  3. gereksiz yerde sürekli kullanılarak yalama olmuş bir kelimenin gerçek manasıdır bunlar. faşisttirler. evet efem, terör olabilir, teröristler kürt kökenli olabilir lakin senelerce bu ülkenin bankalarını hortumlayıp türklerin cinnet geçirip intihar etmesine neden olanlar da türktü. şimdi yahya demirel yüzünden bütün ıspartalıları genel olarak da türkleri keselim mi?

yanlıştır efem. bir hitlerden, mussoliniden farkımız olmalı değil mi?
    #4051072 (gulce, 05.10.2008 23:10 ~ 23:11)
  4. (bkz: kürt ve türk faşistleri)
    #4051691 (edip sharabi, 06.10.2008 00:56)
  5. türkiyeyi sevmeyen türklerdir.
    #4051694 (siklopentanoperhidrofenantren, 06.10.2008 00:57)
  6. bi avuç çapulcunun yediği boku kocaman bir güruha mal etmenin yanlışlığının farkında olmayan türklerdir. her kürt vatandaşımız tabi ki pkklı değildir. ancak pkk yı destekleyen kürtleri sevmemek ziyadesiyle yerinde ve bir o kadar da doğru bir karardır.
    #4057353 (ncldlbz, 07.10.2008 15:23)
  7. sevmek zorunda olmayan türklerdir. kalp seveni severmiş. sanırsınızki kürtler türklere bayılıyor. doğaldır kardeşim.
    #4057358 (cadeau, 07.10.2008 15:25)
  8. gercek turk olmayan turklerdir. cogu turkiyedeki göçmenlerdir. bunun asıl nedeni turk olmadıkları için heran dışlanma korkusuyla dostumun dusmani dusmanimdir felsefesiyle yaklasmak oldugunu tahmin ediyorum.. sadece benim cevrem mi cok yavsak bu konuda bilmiyorum sozlukcum ama geneli boyledir.
    #4057363 (joneca, 07.10.2008 15:26)
  9. ülkesini seven türk'tür.
    #4057403 (kerameti kendinden menkul, 07.10.2008 15:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtleri sevmeyen turkler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtleri sevmeyen turkler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtleri sevmeyen turkler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtleri sevmeyen turkler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» saw 5 » cem mumcu » mirror » bozzy blues » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » mark levinson » akasya asliturkmen » can yucel » saf aklin elestirisi » turkiye petrol jeologlari dernegi » yaran entryler » futbol » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » moderatorlugun kaldirilmasi » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » system shock » okan karacan » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » bir derdim var yasanmisliklari » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » geri zekali » nice mutlu yillara » 2046 » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » angarya » blacky » huseyin altun » buz parmak » onur unlu » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » sinemadan cikmis insan » istiap » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » hicbiryer