kurtlere insan muamelesi yapilmiyor 

kapat
  1. türkiye cumhuriyeti anayasası'nın 10. maddesine tümden ters olan açıklama.

--spoiler--

MADDE 10. ; Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.

Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.
    --spoiler--

(bkz: pozitif ayrımcılık)

(bkz: ayrımcılık nedir ne değildir)

edit: yahu bu benim iddiam değil. saçma sapan ayarlar vermeyin. günahtır. ayıptır. vesairedir.
    #2747758 (tritanrix, 26.12.2007 02:33 ~ 02:51)
  2. dogru onerme. ubermensch muamelesi yapiliyor cunku. haklarinda olumsuz tek kelime edemiyorsunuz. ederseniz irkci ve fasist yaftasi yiyorsunuz. fakat turk ve turkluk bugun sahipsiz ve yetim sanildigi icin her turlu hakarete maruz kalabiliyor.
    #2747767 (migfer, 26.12.2007 02:38)
  3. sadece kürtleri savunduğumuzu, türklere her türlü hakareti yaptığımızı iddia edenlerin de herhangi bir yazımda konuya bir tane örnek bulabilirse yazarlığımı .ötüme sokup gideceğimi beyan etmemi sağlamış olan "sıçılmış" iddia.
    #2747778 (rcyavmhkkfsgss, 26.12.2007 02:42)
  4. (bkz: homo erectus)
    #2747780 (beyazyelkenli, 26.12.2007 02:42)
  5. ben türk olmama rağmen doktora gittiğimde ilaç ve muayene parası öderken , ihtiyacı var diye doğululara milyonlarca yesil kart verilip bedavaya muayene olmaları ilaç almalarına izin verilen bir devlette bunun söylenmesi garip.ayrıca ben bundan rahatsız değilim devlet ihtiyacı olana yardım etsin ama artık kürtler eziliyor kürtler büzülüyor gibi cümleleri kurmaları beni rahatsız ediyor. zengin türkler olduğu kadar zengin kürtler de var aynı şekil de fakir kürt ve türkler var. iki taraf arasında bu kadar uçurum yokken bunların söylenmesi bölücülükten başka bir şey değil.
    #2747788 (ada vapuru carki, 26.12.2007 02:45 ~ 02:48)
  6. kurtler'in mecliste dtp ya da diger partiler icinden grup olabildigi, bakan, basbakan hatta cumhurbaskani olabildigi bir ulkede bu iddia hala ortaya atiliyorsa soyle bir soru sormak gerekiyor;

- daha dotumuzu mu verelim ?
    #2747793 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 26.12.2007 02:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtlere insan muamelesi yapilmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtlere insan muamelesi yapilmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtlere insan muamelesi yapilmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtlere insan muamelesi yapilmiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yuz » asirtma vur uzerimize gelmesin » elf prensesi » burn after reading » toygar isikli » extra ecclesiam nulla salus » salt aklin elestirisi » templar » klasik kemence » darbukator baryam » zulfuyara dokunmak » tematik mode acikken acilmis basliklar » simdilik sadece bekleyecegiz » isvec kraliyet bilimler akademisi » sise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mahler senfoni no 2 » ezequiel lavezzi » zall dan ozel mesaj almak » istiklal marsi » kadinlari itici yapan detaylar » katil usak » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » eric carmen » somali korsanlari » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » citigroup » gupe gunduz » yemekteyiz nika » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » the thin people » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » forward mail » beni aglatma » sadik yemni » zaha hadid