kurtlar vadisi teror yeniden baslayacak iddiasi 

kapat
  1. iddia olmaktan ziyade son görünen o ki eski bölümleri yayınlanacaktır.

http://www.showtv.com.tr
    #1441010 (esprimakinasi, 22.03.2007 19:19)
  2. hurriyet'in sayfalarından da doğrulanabilecek gerçek niteliği kazanmış iddiadır.

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=83324
    #2477127 (airbase, 16.10.2007 17:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtlar vadisi teror yeniden baslayacak iddiasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtlar vadisi teror yeniden baslayacak iddiasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtlar vadisi teror yeniden baslayacak iddiasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtlar vadisi teror yeniden baslayacak iddiasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eksi sozluk » deli bozgun dolu dizgin » yasemin goksu » kalorifer peteklerindeki hava » adini unutmaya devam ediyorum » turk opucugu » kafam girsin » kisil » ketel one » maharani » mortingen strasse » hypnogaja » nefret edilen cumleler » mirror » nikola tesla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uyurken sutyen takmayan erkek » cevriye » norvec baligi » toprak kokusu » 325 nci donem yedek subay sinavi » ceteris paribus » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » the third war » attribute » sort » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » nika diyor baska birsey demiyor » teror » klasik kemence » ben kimim » forum trabzon » kabiz olanlara tavsiyeler » populasyon ekolojisi » tulum hayri » olmasaydi o adam anan olurdu madam