kurtlar vadisi teror tekrar yayinlanacak 

kapat
  1. yarından itibaren televizyonlarda görülmesini beklediğim cem uzan ın son ve en güçlü vaadi olması muhtemel sözdür. kullanması taktirde bu taktik kendisine çok oy kazandıracaktır. ayrıca polat ı istanbul dan, cakir abimizi ankara dan, memati yi trabzon dan, abdulhey i diyarbakır dan ve gullu yü de ısparta dan aday gösterirse yüzde on barajını kesin aşacağını düşünmekteyim.
    (fewzi1907, 15.02.2007 22:57)
  2. (bkz: yalanciya fil tecavuz etsin mi)
    (ethembaki, 15.02.2008 13:17)
  3. evet evet ben de duydum öyle bişi. dicitürk teki kanallardan birinde oynayacakmış.

not:bugün sözlükte neden bu kadar çok tecavüz meraklısı fil var?
    (brewed and bottled, 15.02.2008 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dudullulu dul dudu » ahlat in tarihi eserleri » matruska » uptime » cold heart canyon » deli kurt » birisinden hoslanmak ama acilamamak » josef k » hasan kabze » ucun biri » orgutlu sanatci » kararti » daniel day lewis » sonmez karakurt » end day » mihaliccik in tarihi eserleri » eddie van halen » milliyet internet » def » burcu esmersoy lu didem klibi » ben sensiz yasayamam » yanginda ilk kurtarilacak seyler » velet sozlugu » taken » kuskus makarna » hiperbolik » pinkberry » umit davala » tanrinin ulkesinde rabbinin korumasinda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa