kurtce bilen sabikasiz spiker bulunamamasi 

kapat
  1. trt'de kürtçe yayın kararı çıkması takiben,koca ülkede bu yayını yapacak sicili temiz, entellektüel, sabıkasız, dile hakim olan tek bir kişi dahi bulamaması durumudur. bu durum, kürtlerin toplum içersinde rahatsılık veren sosyal durumunu gösteren en güzel örnektir. kürtüz diye ortalıkta gezen, milletinin aslında kötü bir millet olmadığından dem vuran kişilerin bu durum hakkındaki yorumlarını merakla beklemekteyim.
    #3681612 (aysengruda, 18.07.2008 12:28)
  2. mansetlerde ve gazetelerde bulunamıyor değil,aranıyor şeklinde duyurulmus haberdir.yoksa bu nitelikte bircok vatandasın oldugu gercektir.

(bkz: içimizdeki faşistler)
    #3681630 (bilgehan, 18.07.2008 12:33)
  3. böyle bir ülkede başı belada olmamak ahlaksızlıktır. dili yasaklanmış biri, dilinin üzerindeki yasağın kaldırılması için mücadele eder. tabi bu mücadele sırasında da terörirze edilir ve o kişi dünyanın en iyi kürtçe bilen insanı da olsa sabıkalıdır artık. seksen yıllık cumhuriyetimizde hala kürt kavramına bile tahammül edilemiyor olması sizleri de utandır mıyor mu ? ürkütmüyor mu ?
    eğer müslümansak dil allahın verdiği bir olgudur. hesabını allahtan sorun .
    eğer demokratsanız , dil insani temel bir haktır . demokrasi adına ölen insanlardan utanın .
    eğer faşistseniz , erkek olun ! vatan sevgisinin arkasına sığınmadan yapın faşiztliğinizi.
    #3681632 (aha ben de geldim, 18.07.2008 12:34)
  4. aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. mobil telefonun sahibi dağa çıkıp bebek katilliği yapıyor veya yurtdışına kaçıp ordaki devletlerden yardım alıyor olabilir. lütfen daha sonra tekrar arayınız.
    #3682021 (GianluigiBuffon, 18.07.2008 13:52)
  5. --spoiler--
    kürtüz diye ortalıkta gezen, milletinin aslında kötü bir millet olmadığından dem vuran kişilerin bu durum hakkındaki yorumlarını merakla beklemekteyim.
    --spoiler--

konuya girmeden önce ilk entryde geçen bu cümleyi okuyorum okuyorum anlamaya çalışıyorum. şimdi bu bölücü ve faşist cümleyi kuran kişiye sen de kimsin diye sorduğumuz zaman alacağımız cevap bellidir "vatanseverim."
    hiçbir kürt ortalıklarda "kürdüz" diye gezmemektedir. üzerlerine "biz kürdüz" yazılı pankartlarda asmamaktadır. ben de doğu kökenli birisiyim ve terör örgütü pkk'dan nefret ediyorum ki çevremde bir ton böyle insan var. ee o zaman utanmayacak mısın?
    yukarıdaki cümleyi okuyan pkk karşıtı her kürt vatandaşı cümle sahibine çok rahat kayabilir.(kürt olmasına gerek yoktur bölücü olmayan her insan yapabilir) ancak gerek yok diye düşünüyorum. yani klavye başından atıp tutan, bölücülük yapan beyinsizlere kendini ispatlamanın lüzumu yoktur.
    şimdi birisi çıkıp ben tamam kürtçe biliyorum, spikerlik yapabilirim" diyecek olsa bu vatansever arkadaş büyük ihtimal "aha bu kesin bölücü, kürtçe spikerlik yapacakmış" diyecektir.
    ayrıca merak ediyorum bu başlık ve zihniyet sahiplerine: şimdi bir kürt işadamı seni 5bin YTL maaş ile işe alacak, ev, araba, sigorta hiçbir sorunun olmayacak sen bunları o zaman söyleyebilecek misin acaba?

bu ülke insanlarını böyle faşistçe ayırmak, amerika'nın, avrupa'nın, israil'in ekmeğine bal sürmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor?
    kürtler bölücü, araplar hain, yunanlar, ruslar, ermeniler zaten düşman. avrupalılar ahlaksız.. çerkezler, lazlar zaten saf kan türk değil.. bir sen üstünsün, kutsalsın öyle değil mi?
    #3682121 (I belong to che, 18.07.2008 14:09 ~ 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kurtce bilen sabikasiz spiker bulunamamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurtce bilen sabikasiz spiker bulunamamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtce bilen sabikasiz spiker bulunamamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my sweet prince » pablo hernandez » hayat problem cozmektir » accent reduction » kisil » sarki baslamadan insani kendinden alan sarkilar » madem soykirim oldu nerede toplu mezarlar » gitmedim » kreator » sevgili modlarin sevgili meselesine el atmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games