kurtarici 

kapat
  1. liseden mezun olduktan sonra işci olup hayatımızı devam ettirmeye calısrken senlerce hayali kurulan degerimizi bir gun bir bakışta anlıcak olan ve bizi işcilikten kurtaracak olan zeki insan.
    #1132397 (boyle biri yok, 10.01.2007 11:43)
  2. kurtarıcı, kurtarılması gerekenle ilgilidir diyecektim tam, fakat birinin sorduğu soruya 'kanımca' dediğim için, 'camus' ca olmasın sakın diye bir karşılık alınca, ancak burasından dönebildim.

el sallama niyetine, kurtarıcı bazan kurtarttirici da olabilir derim yine de.
    #1477267 (havada panik, 31.03.2007 23:04)
  3. yolda kalan, kaza yapan, yanlış park yapan vasıtaları belirli hız limitleri ve belirli emniyet kuralları dahilinde en yakın ilgili kurum, kuruluş veya merkeze götüren ağır vasıta.
    #2638255 (sultanfirardasenneredesin, 28.11.2007 01:23)
  4. (bkz: çekici)
    #2638262 (disikartal, 28.11.2007 01:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kurtarici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtarici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtarici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevisgen sipalar » nuria bermudez » trakya universitesi » turkiye de milliyetcilik » tarla surmek » wannsee konferansi » agizda yara varken biskrem yemek » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » aragones ile kurbanda danaya girmek » kayserispor » tirsinti » dunya kadar malin olacagina findik kadar » inanmak istenilen yalanlar » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1 4 yetmedi mi » erdal sarizeybek » semra hanim » rate my boobies » disisleri bakanligi » make it right » atlet ustu pantolon askisi popcusu » yakup sevindik » ordu goreve » meltem taskiran » jigga » feel good inc » bekledikce guzellesen seyler » kim en yakinindakini taniyabilir ki » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi