kurtaran 

1. aziz yıldırım'ın 2002 yılı erkek tay deneme koşusu başta olmak üzere pek çok galibiyet elde etmiş başarılı ingiliz atı.
    orjin:danehill-adialisa.
    babası danehill dünyaca ünlü bir aygır olup,avrupa'da pek çok başarıya imza atmış şampiyon isimler vermiştir.erhaab,danehill dancer,cape cross gibi.
    (grand ekinoks, 13.08.2006 14:59)
  2. (bkz: can kurtaran)
    (6.4.r.1.$.h, 13.08.2006 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » burn it blue » sukunet » gassal » yaman gezgin kayboldu » tuhaf » kadinlariniz sizin tarlanizdir » adnan polat » aile bireylerinden gelen komik sms ler » die frochliche wissenschaft » taharetmuslugu » daha iyi olmaz miydi » tara reid » the piano tribute to iron maiden » chrome » ayse hatun onal » ettehiyyatu » universiteler sosyal forumu » unut gitsin » kurban keserken kendini yaralamak » alkis agasi » pat benatar » vatandas vatandasligini bilecek » ben » besiktas tezahuratlari » deli husnu » axxis » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » anasonlu nargile a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa