kurt yok kurtce yok kurt sorunu yok ne var lan it 

kapat
  1. ne zaman kürt lafı açılsa atasal bir içgüdüyle saldıran bünyelere verilebilecek en güzel cevap.
    (siklopentanoperhidrofenantren, 29.02.2008 22:42)
  2. kurt var sorun var cozecek adam yok herkes it lan it tanım: isyandır ??? başkaldırıdır ???
    (hefeweizen, 29.02.2008 22:46)
  3. (bkz: kurt yok bulldog yok terrier yok ne var lan it)
    (oyuna devam, 29.02.2008 22:47)
  4. türkiye'nin doğusundan habersiz insanlara sorulması muhtemel soru.
    (ben hep 17 yasindayim, 29.02.2008 22:48)
  5. (bkz: faşist var bölücü var kavga var)
    (Kill for you, 29.02.2008 22:48)
  6. "ben varım ya" diyerek belki bir nebze olsun yatıştırabileceği müşteri sözüdür.
    (klorlu su boregi, 29.02.2008 22:53)
  7. sorunu yaratanın isyanıdır. yazara da sorulmalıdır. siirt merkez camii nde olurum turkiyem sarkisi başlığıyla bu başlığın yolunu mu yapıyordun? sen içinde "türkiye" kelimesi geçen şarkıdan bile rahatsız olursan kusura bakma arkadaş bende senin bu isyanından rahatsız olurum.
    (rakimalboga, 29.02.2008 22:57)
  8. (bkz: sen varsın ya yetmez mi)
    (engineer, 29.02.2008 23:03)
  9. son zamanlarda cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklulara uygulanan kürtçe konuşma yasağı üzerine alevlenen yakarış.
    (siklopentanoperhidrofenantren, 08.05.2008 22:32)
  10. isyan cümlesidir. ilkögretimde sabahlari okutulan andimiz in icinde gecen ne mutlu türküm diyene sözünden gocunursan kürt yok, kürtce yok, kürt sorunu da yok bebegim. *
    (pringles, 08.05.2008 22:55 ~ 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » e okul » kisir dongu » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » kisla muhabbeti » youtube un kapatilmasi olgusu » pasif solcu » bizmut » geceyedir kusmelerim » fenerbahce taraftari » dusun tasin azicik da kasin » super kahramanli anadolu hayat reklamlari » ozelestiri » mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali » evli olmamak » the girl next door » bunalima sokan cocuk hikayeleri » kocaeli » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » yeni uuser olacaklara nick onerileri » fenerbahce sukru saracoglu stadi » three of a kind » heat » testleri arkadan bakarak isaretliyen ogrenci » ac milan » fitre olarak akil fikir vermek » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » sona » sahan gokbakar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa