kurt yok bulldog yok terrier yok ne var lan it 

kapat
  1. pet shopta aradığını bulamamış kızgın müşterinin tezgahtara serzenişi.
    #3076836 (oyuna devam, 29.02.2008 22:47 ~ 22:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kurt yok bulldog yok terrier yok ne var lan it başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurt yok bulldog yok terrier yok ne var lan it ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt yok bulldog yok terrier yok ne var lan it nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maradona nin aziz baskanim beni al demesi » emre kongar » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » ankaraguclulerin saraba dusmesi » seni anliyorum » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » fenerbahce org diliyle konusmak » stealing beauty » thomas alva edison » kecilere prezervatif takmak » bir olcu birimi olarak bir milyon » edu ve deivid arasindaki farklar » kareem said » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » delirip butun entrylerini silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the truman show » turkce » aragones ile kurbanda danaya girmek » sunni » meteksan » operasyonla kalbi aldirmak » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » ogretmene sigara ikram etmek » tkp » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » gay » afrikaner » sony » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak