kurt olmaktan utanmak 

kapat
  1. mahsun kırmızıgül'de sembolleşmiş hadise. *
    #3603113 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 01.07.2008 00:44)
  2. pkk isminin her kürtle aynı düzeyde anılmasından kaynaklanan durum.
    #3603124 (Sarp, 01.07.2008 00:46)
  3. yanlış hatırlamıyorsam oluyordu bu beyaz dis'de. bizim eleman bir kırma köpeğe çizdiriyordu kestaneyi galiba... çok olmuş be yeniden okumak lazım.
    #3603130 (sarap icen sarap icen sarap, 01.07.2008 00:47)
  4. kurtlarda utanma duygusunun da geliştiğini bize anlatmaya çalışan yazar hezeyanı.
    #3603144 (siklopentanoperhidrofenantren, 01.07.2008 00:49)
  5. utanç sebeplerini araştıtıp çözüm yollarını karıştırıpta türklerden değilde kürtlerden ararlarsa utanılacak bir topluluk olmaktan çıkacaktırlar.
    #3603146 (kenan, 01.07.2008 00:49)
  6. çoğu kişi gibi başkalarından örnek vermek yerine kendimden örnek vererek çuvaldızı kendime batıracağım. bir gün kürt bir arkadaşımla(tabi kürt olduğunu bilmiyorum) cuma namazına gitmiştik. gittiğimiz camii kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bir yer idi. ve çıkışta ayakkabılarımız çalınmış idi. bende sinir ile çevremden sürekli duyduğum bir cümleyi söyledim. cümle şu, kürtten evliya koyma avluya, arkadaşım duraksadı ve ben de kürdüm dedi. o an anladım ki bu hale gelmelerine en önemli sebep bu sözleri çıkaran basiretsizlerdir. hiç kimse kökeninden utanmamalıdır, utandırılmamalıdır.
    #3603158 (pirincinicindekibeyaztas, 01.07.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

kurt olmaktan utanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurt olmaktan utanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt olmaktan utanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammazlamaktan bir hal olmak » ozlu sozler » akyarlar tuneli » ferrari 612 scaglietti » tayyipizm » bayan yerine kadin demek » michalis kakiouzis » ridvanostradamus » burhaniye » ramazanda musluman olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games