kurt olmaktan gurur duymak 

kapat
  1. türkiye'de mümkün değildir. ancak kendi çapınızda yapabilirsiniz bunu. neden? çünkü, biz türkiye'de türk olmaktan gurur duyarız ve biz türkiye'de müslümanızdır. ne türk'ten başkasına saygı duyarız, ne de müslümandan başkasına. hamurumuzda vardır bizim bu. daha doğuştan dinlediğimiz şiirlerde aşılanır bunlar bize. ortuk irkcilik gibi bir kavramı bilmiyorsak da, yeriz bize aşılananları.
    kürt olduğumuzdan bile utanç duyabiliriz. bu normaldir. ama aksi kabul edilemez. kürt olmaktan bir insan, gurur duyamaz. en azından türkiye sınırlarında bu mümkün değildir. yedirirler o lafları adama.
    hayır bir de buna izin vermeyenler şimdi tutturmuyorlar mı, bir gece ansizin 81 duzce 82 musul 83 kerkuk diye. o garip geliyor. sanki musul ve kerkük'te hiç kürt yok. hepsi safî türk.
    bırakın da adamlar dahil oldukları şeyden gurur duysunlar ya. ona bile izin yok.
    #2550950 (bir avuc sacma, 03.11.2007 14:11)
  2. (bkz: saman altından kürt milliyetçiliği yapmak)
    #2550959 (kasgarli tost, 03.11.2007 14:12)
  3. (bkz: saman altından eşitlik diye bağırmak)
    #2550962 (bir avuc sacma, 03.11.2007 14:13)
  4. (bkz: yok böyle bir şey)
    #2550965 (omrum tribunde gecti, 03.11.2007 14:13)
  5. -atıl kurt
    +bu soğukta!? saçmalama...
    #2550972 (trixx, 03.11.2007 14:15)
  6. kürtler için gayet doğaldır. ama ben "ne mutlu türküm diyene" derken bana "faşist" derse, ben de ona "bölücü" derim, "terörist" derim. yoksa en doğal hakkıdır.
    #2550982 (redwinemania, 03.11.2007 14:17 ~ 14:19)
  7. zamanında cezaevlerinde kendi bokları yedirilen bu insalara çok görülmemesi gerekir. nitekim benliklerinden gurur duymaları bir lütuf değildir, haklarıdır.
    #2550991 (jeanreno, 03.11.2007 14:22 ~ 14:39)
  8. "türkiye"'de zor. hele şu sıralar. 11 eylül 2001 sularında bir müslüman olarak new york'ta bulundunuz mu? zor olmalı. çünkü müslüman olduğu söylenen birileri iki binayı devirdi, yüzlerce kişiyi öldürdü.

20 yılı aşkın süredir kürt olduğunu söyleyen birileri binlerce türk'ü öldürdü güneydoğu'da. sonuç olarak güneydoğu'da türkler mağdur durumda.

bir insan kürtlüğüyle gurur duyabilir. ama düşünün bir ırkın mensupları senelerce bir ülkenin vatandaşlarını katletmiş. kürtlerin de önemli bir kısmına türk toprakları üzerinde kürdistan hayalleri kuruyor, küçük çocukların beynine düşmanlık tohumları ekiyor. bu bütün kürtlere mal edilemez tabii, ama işleri değiştirir.

*bu kısmının altı çizilsin* fakat bu katliam bütün kürtlere mal edilemez *bu kısmın altı çizilsin*

böyle bir durumdayız şu an. insanlar malum olaylardan dolayı kürtlere bu kadar soğumuşken "kürt olmaktan gurur duyuyoruz" demek zordur. ama "türkiye vatandaşıyım, türkiye'ye ve bağımsız bütünlüğüne kastım yok ve kürt olmaktan gurur duyuyorum" diyenin de ağzını kırmazlar.

bu olayın üzerinden "türk milleti kürtleri eziyor" tarzı bir çıkarım yapanlara da gani gani selamet.
    #2551007 (grandmaster flash, 03.11.2007 14:27)
  9. şu milliyetçilik kocaman imparatorlukları paramparça etti, binyıl birarada yaşayan toplulukları birbirine düşman etti. hala daha vazgeçilmedi bu akımdan daha ne kadar savaş, kan, göz yaşı, kardeş kavgası izleyeceğiz akşam haberlerinde sırf bu yüzden.
    #2551156 (sara nobetcisi, 03.11.2007 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kurt olmaktan gurur duymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurt olmaktan gurur duymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt olmaktan gurur duymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 15 mayis 2006 » sport boys » son mermiyi kendine sik » kuzgun » pentagon » ertugrul saglam » ardini dovdurmek » kocaeli » onurkul » artik cok yiprandim diyen sevgili » hugo lloris » dmm firat » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geri donusum kutusu » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » zall kimdir » sabetay sevi » arap sukru » gaziosmanpasa » agladigim gunler oldu » adim adim ibnelik » agzi olu gotunden soguk olmak » bana fenerbahce mi geri verin » trt nin irib le girdigi is birligi » mugla » cankiri » itu sozluk » kara mancar