kurt oldugunu soyleyememek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurt oldugunu soyleyememek
  2. pkk li oldugunu soyleyememek
  3. asik oldugunu soyleyememek
  4. kiza asik oldugunu soyleyememek
  5. arkadastan gicik oldugunu yuzune soyleyememek
  6. baska birine asik oldugunu sevgiliye soyleyememek
  7. kurt kokenli oldugunu soylemekten korkmak
  8. kebabin kurt icadi oldugunu dusunen yazar
  9. buyuk dedesinin kurt oldugunu ogrenen ulkucu
  10. soyleyememek

© 2008 - uludağ sözlük

kurt oldugunu soyleyememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurt oldugunu soyleyememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt oldugunu soyleyememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankara universitesi » mariachi » varligim turk varligina armagan olsun » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » alabanda » sekte » ismail yk karizmasi » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » kul kardesler » egitim zaiyati » yanmisim sonmusum ben » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » dr cureklibatur ve bay arkin » mircea lucescu » tkp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emre belozoglu » yaran futbol spikeri replikleri » luciddreaming » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » gislaved » sony » megaherz » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » basliklari alt alta okumak » anten » ikinci dunya ulkeleri » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » dusunce gucu