kurt kanunu 

kapat
  1. başrolerinde berhan simsek, sahika tekand, yilmaz zafer'in olduğu, yönetmenliğini; ersin pertan'ın yaptığı, 1991 yapımı türk filminin ismidir.
    #2332388 (jadeh, 17.09.2007 18:03)
  2. cumhuriyeti kuran kadroların, günün birinde mutlaka hortlayacaklarını bildikleri ittihatçıları tasfiye etmek için harekete geçmelerini, akabinde izmir suikasti ve suikast çerçevesinde çıktıkları ittihatçı avını anlatan roman.
    #2787398 (gulce, 04.01.2008 03:21)
  3. kurtların dağda aç kaldıklarında yaptıkları icraat neticesinde meydana gelen olgu.

efendiler,

bir kurt sürüsü aç kaldığı zaman, indikleri köyde de av tüfekli amcalar tarafından kovalanırlarsa, dağa çıkarlar ve bir halka oluşturup dönmeye başlarlar. bu saatlerce, hatta bazen günlerce sürer. en sonunda aralarından birisi açlığa ve yorgunluğa dayanamayarak yere düşer ve bayılır. diğer kurtlarda, yere düşen kurdu parçalayıp yerler.

onun içindir ki, kurtlukta düşeni yemek kanundur.
    #2810967 (gulce, 09.01.2008 02:14)
  4. tahir kemalin eseridir.
    #3581986 (bahtsiz medeni, 25.06.2008 18:57)
  5. kurt kurtun kurdudur şeklinde formüle edilen kanundur.
    #3581993 (Cavit, 25.06.2008 18:58)

© 2008 - uludağ sözlük

kurt kanunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurt kanunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt kanunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gozlerin » ramazan ayinin bereketi » tahrik etme beni kadin » ak 47 » lost » insan kaynaklari departmani » yazar olmak » futbol oynanan alandan arabalarin gecmesi » cift cekirdegin bile sozlugu kurtaramamasi » akilsiz kasabin gerisine kacar masadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games