kurt cobain in olumu 

kapat
  1. dünyayı en çok sarsan ölümler * * * listesinde başlarda gelen bir ölümdü kurt cobain'in ölümü.bu ölüme hala ne intihar denilebiliyor,ne de cinayet.medyada intihar diye geçiyor;belki de geçiriliyor.bazı ülke politikaları arasında bulunan,'adam çok ünlüyse ve bir sözüyle eğer kitleleri peşinden sürükleyecekse,öldürün gitsin'dir.john lennon hatırlanacak olursa,yine medyaya yansıtılan neden,hayranının sırtından vuruşudur.ama bazı araştırmalar,aslında pek de hayran işi olmadığını kanıtlar nitelikte.lennon'un katili,amerika idi.ne kadar doğrulanamasa bile,en güçlü iddialardan birisi bu.lennon'un,'o kadar ünlüyüm ki,isa'dan bile çok tanınıyorum' sözü,sonunu hazırlayan sözlerinden birisiydi kimilerine göre.dünyanın peşinde koştuğu adamdı.konserini milyonların izlediği bir adamdı ve ne dese,belkide insanlar bunu yapacaktı.kurt cobain de öyleydi;nasıl ki ölümünün peşi sıra intihar eden binlerce insan olduysa,yaşasaydı belkide dünyanın gidişhattını azda olsa değiştirebilcekti.ve buda bazılarının işine gelmeyecekti.en iyisi onuda ortadan kaldırmaktı politikaya göre;ve kaldırdılarda.dünyanın gelmiş geçmiş en büyük müzik adamlarının bile takdirini alan bu adam,yokedilmişti.
    #562691 (thetempleoftheking, 21.08.2006 14:51)
  2. acılar iyidir bize geçmişin gerçek olduğunu hatırlatır.

(bkz: red dragon)
    #562696 (pulp fiction, 21.08.2006 14:53)
  3. krist novoselic kurt cobain in olumu icin :
    "aslinda soyleyecek bir sey yok. bu amerika da her gun oluyor.acizlik ve uyusturucu sohretle bir butun hale gelmisti ama hicbir romantik yani yok. bu trajik bir sey . bu gercek, duygusal aci ve hic kimseyi ilgilendirmez" demistir.
    #1129686 (bilmem, 09.01.2007 18:57)
  4. (bkz: kurt cobain in intihar mektubu)
    #1129741 (scarface, 09.01.2007 19:14)
  5. ask ve olum kurt cobain cinayeti ni okuduktan intihar degil cinayet oldugu anlasilabilir bu olumun.
    #1467595 (bilmem, 29.03.2007 16:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kurt cobain in olumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurt cobain in olumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurt cobain in olumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evde piranha beslemek » near » jackass » kuver » yazarlarin aslinda demek istedikleri » horlayan kiz » pokemon » ben hep 17 yasindayim » tir » salih kalyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games