kursunkalem 

kapat
  1. dost ötesi 4. nesil yazar. * *
    (rapunzel, 05.04.2007 19:34)
  2. renk dışında her şeyi yapabileceğiniz sihirli değnek..
    (tatlilimon, 19.04.2007 23:10)
  3. kalem kılıçtan üstündür sanan adamların kalemi kurşun olarak kullanmasının ürünüdür.
    (sutu seven minibuscu, 19.04.2007 23:44)
  4. rapunzelin katkılarıyla sözlüğe adımımı atmış bulunan insan olarak (bkz: kursunkalem). (bkz: ben işte)
    (kursunkalem, 22.04.2007 21:51)
  5. su altında da yazabilen kalem.
    (pyndemonium, 22.04.2007 21:53)
  6. candan öte,dosttan öte,kardeşten öte ve hayatımdaki ilk beşte olan nev-i şahsına münhasır,takdire şayan sözlük yazarı.
    (bigudi, 23.04.2007 14:19)
  7. sözlükte dedikodu yapan tek insandır zira aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. başlığı ben mi açtım? ehehee.
    (sally, 25.04.2007 14:25)
  8. H sayısı arttıkça **** kömürünün kuruluğu artan dolayısıyla daha ışıklı* ve kolay silinen çizgiler çizen, b sayısı arttıkça**** da kömürünün yağlılığı artarak daha ışıksız* ve zor silinen çizgiler çizen kalem türü. hbolanları da mevcuttur.
    (spaltula, 23.10.2007 22:35)
  9. iyi bir yazar.
    (abberline, 03.12.2007 09:09)
  10. düşünceleri-düşünürken kafasını yediğiniz- kağıda aktarmaya yarayan önemli bir araçtır. Geleceğinizi şekillendirir. Hakimin elindeyse -suçunuzun ağırlığına göre-her an kırılabilir. ÖSS'de tek arkadaşınızdır. Şaka maksatlı da kullanılabilir. arkadaşınız tam oturacakken,oturacağı yere dik koyup 2 saniye kadar bekleyin. Ancak sonucu beğenmeyebilirsiniz.
    (vanthonis, 03.12.2007 10:26 ~ 11:45)
  11. entry sayısını 500'e çıkarmayı başarmış kişi. *
    (kursunkalem, 14.12.2007 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kaynak » sozluk yazarlarinin forma numaralari » sven goran erikkson » its no good » seni seviyorum » istihza » alone with everybody » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » eric stoltz » icimde olen biri » enseyi karartmak » polisin hastane acil servisine biber gazi sikmasi » f tipi cezaevi » kanal d » iserken aleti tutmamak » atlari da vururlar » namuslu bir ailenin sahtekar bir uyesi olmak » doa » turkcell super lig » fenerbahce galatasaray kardesligi » yar gitme » sabribey » odtu bahar senligi 2008 » sazi eline almak » gotunde ciban cikmasi » jambon » camiye giden solcu » everyday i love you less and less » harem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa