kursor 

kapat
  1. imleç...
    #168642 (ferrole, 14.04.2006 11:43)

© 2008 - uludağ sözlük

kursor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kursor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kursor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genel menajer degil gonul menajeriyim » don demeyi unuttum » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » uypaciyakoverbeni » tanri » teror olayinda mesaj aramak » turkiye de cinsellik kavrami » gossip girl » green street hooligans » frank rijkaard » tovbe » melda irmakkesen » metroda cift kale mac yapmak » sonraki blog » yaran ogrenci isleri diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » 10 ekim 2008 ankara depremi » sen yoksun diye » nefesim nefesine » 300 » cuma aksami » kizlari guzel gosteren detaylar » karamboldedans » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » cd eldense » hama » kizim olmadan asla » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan