kurmayin lan benimle samimiyet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. samimiyet
  2. samimiyet ve oz elestiri
  3. samimiyet vs kufur
  4. samimiyet ifadesi olarak lan
  5. avuc ici kadar samimiyet yeter
  6. allah ile fazla samimiyet kurmak
  7. bir samimiyet gostergesi olarak osuruk
  8. tum mahalle esnafi ile samimiyet kurmak
  9. asiri samimiyet barindiran sozcukler
  10. genclere yonelik reklamlardaki sahte samimiyet

© 2008 - uludağ sözlük

kurmayin lan benimle samimiyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurmayin lan benimle samimiyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurmayin lan benimle samimiyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ac kalan insan inancini yermis » kisa devre » arkadasim » fifi » hedefi iskalayan entrynin kotulenmesi » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » balik etli erkeklerden hoslanan kizlar » the chasm of heaven » lirikadam » film ekimi » sagdaki extra large reklami » cetin oytuner » utangacligini bastiracak bir haz yasatamamak » laminant parke » soyleyemedim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jericho » adam olmak » ayrilik » doktorluk » odemeli arayip sevgilisini terk eden insan » bu entry basligin sozluk icindeki durumu ile ilgili » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » uludag sozluk moderasyonu » galatasaray » binbasi tahir bey » aristo » darbe » meydanbenim » herseyin bir fiyatinin olmai » lpg li araba