kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur 

kapat
  1. oyun oynamak için gittigimiz playstation cafe'nin duvarına yazılmış olan uyarıcı yazı.
    mekan sahibi işi sıkı tutmaya çalışıyor ama nafile.

(bkz: paran yoksa oynama)
    #1822682 (lazio, 26.06.2007 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » ordu » doktor olmayi basarabilmek » adnan polat in hiriltisi » korkan kiz » almanyaca » toygar isikli » pablo escobar » anahtari evde unutmak » emule de aglamak » takvim i vakayi » vapurda aglamak » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » yaran diyaloglar » olimpik havuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » belki ustumuzden bir rus gecer » phoenix » corum » vice captain » kuran i yere atan kizin sonu » yih yih » yazarlarin aslinda demek istedikleri » nostaljik tramvayda aglamak » muratboz com » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » hulya avsar in tayyip aski » hemfuckirhemsuurlutospaga » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » turk kizlari