kuresel isinma var parfum sikmayin 

kapat
  1. çokça duyuyoruz son günlerde, parfüm sıkmayın; suyu idareli kullanın; çöplerinizi tekrar dönüşüme imkan sağlayacak şekilde atın vs vs...
    tüm bunlar akla bir soru getiriyor ister istemez:
    açık denizlerde nükleer denemeler yapan malum ülkelerin küresel ısınmaya neden olmaları gerçeğini gizlemek için mi yapıyorlar bunu ? cevap: kesinlikle öyle. bu insanlık suçundan arınmak, suçu masum insanlara yıkmak için yapıyorlar.
    (garazeybek, 08.05.2008 16:05)
  2. dünyamızın geleceği için bir öneri. ama kimin .ikinde.

kuresel isinma var parfum sikmayin.
    lağamlar taştı artık durun, sicmayın.
    dünyanın amına koydunuzya,
    ben de sizin amınıza koyayım.
    (bu sevda kalbime bir gecekondu, 08.05.2008 16:07 ~ 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» silvan in tarihi eserleri » nina com » daha iyi olmaz miydi » zaman » dogancilar » aska inanmamak » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » gotu zor kurtarip tarih yazdik demek » it cazi » hizmetici egitim » biz buyuduk ve kirlendi dunya » josh holloway i tanrinin yaratmis oldugu gercegi » en salak mankenler » jurgen vogen » bizmut » ben tek siz hepiniz » derhule » cikma teklifi reddedildikten sonraki ilk cumle » cennet diye yanlislikla cehenneme giren insan » emo » diego armando maradona » haydarpasa garinda » cehennemden gelenin soyleyecegi ilk sozler » bad boys » nafia vekili » yaran tezahuratlar » sozlukten sikilmak » sehir » ben hic sevemem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa