kuresel isinma konulu kampanyalar 

kapat
  1. Dünyada ve ülkemizde, küresel ısınmanın ciddi bir problem olduğunu ve bu probleme dikkat çekmek ve çözüm üretmek için başlatılan kampanyalardır.Örnek olarak;

http://www.sabah.com.tr/2007/02/24/gun106.html
    http://www.pandul.org/mod...;file=article&sid=146
    #1442610 (erdem_andac, 23.03.2007 00:59)

© 2008 - uludağ sözlük

kuresel isinma konulu kampanyalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kuresel isinma konulu kampanyalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuresel isinma konulu kampanyalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » agladigim gunler oldu » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » bu basliga entry giren essektir » bursa » sozlukle ilgili istekler » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » sacriter » rafet el roman » zurna » net sicarsin » annene babana aciyorum evladim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » secimler oncesi abd den icazet almak » toygar isikli » nar » hayata dair ic burkan detaylar » basak parlak » ozgurluk yolu » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » yaprak dokumu » acliktan aglamak » ozkaymak » turk kizlari » kahramanmaras » ugur isilak » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » balm