kuresel ikinma 

kapat
  1. gayet başarılı amatör rock grubu. internet sitelerinde tüm şarkılarını ücretsiz olarak veriyorlar.
    gelecekte çok sevilceklerine inandığım grup. tabi şimdi tanıyanlarda seviyordur.
    http://www.kureselikinma.com
    #2736498 (BerAent, 23.12.2007 21:40 ~ 21:41)
  2. meyvelerini toplamamayı ümit ettiğimiz eylem.
    #2736523 (spaltula, 23.12.2007 21:45)
  3. küresel olarak bi şeyler diyecegiz ama, yemiyor diyeiyoruz halidir.

filistinli bir genç canını hiçe saymıs yeter demiş 8 israilli gebertmiş, güvenlik konseyi gece yarısı toplanıp kınama yayınlamaya çalışır, aynı gün israil bir gün önce ki gibi ve daha önceki günler gibi 1 günde 136 filistinliyi katletmiş, onu da kınayalım diyince sesi götüne kaçan bi küresel dünya, hay ben böyle küresel dünyanın..
    #3110949 (beklediginiz lider benim, 08.03.2008 18:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kuresel ikinma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kuresel ikinma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuresel ikinma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkegin kadindan daha cok on planda olmasi » asik veysel satiroglu » kanal a » a rush of blood to the head » gece vakti online olup sozlugun icine micmak » samir nasri » silik yazarin nickaltina dolusan aglak akbabalar » mute » darbukaci » emrah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games