kurek cekmek 

kapat
  1. sandalı ilerletmek amacıyla kürekleri suyun içerisinde ileri geri hareket ettirmek.
    #3260473 (abberline, 12.04.2008 11:25)
  2. hayatin akis yönünü degistirmek anlaminda da kullanilir.
    #3777963 (kültürsüz dinazor, 06.08.2008 11:50)

© 2008 - uludağ sözlük

kurek cekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurek cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurek cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemal kilicdaroglu » eski sevgilinin intihar mektubu » sarp kuray » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » deniz feneri dernegi » yurtseven kardeslerin en kucuu » fasist » suisid » golf » basimi ortuyorum beynimi degil » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » tnt » edidir edi » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de yeterince camcak olmamasi » verbijerasyon » gammaz olmak icin gerekenler » venividivici » eti cicibebe » gerizekali sevgilim » kristal viyole » cok guzel hareketler bunlar » futbol zevki » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » isinmak icin vodka icmek » banco de gaia » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » izlanda » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi