kurdum elhamdulillah 

kapat
  1. bir kürt'ün ağzından çıkması muhtemel ilk söz, hayır son söz. belki de cümlenin ortasında geçer.
    #2647404 (engineer, 30.11.2007 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

kurdum elhamdulillah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurdum elhamdulillah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurdum elhamdulillah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk u abartmak » asr i saadet jargonu » vatandas riza » unlu birine benzemek » kyle s mom is a bitch » formati dagitan gammazlar » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » turkiye de kurtler almanya da turkler » damien marley » metamorphosis » berna ozturk » tatar » chem 7 » kimiz » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vejatatif bulgular » pan » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » teksir kagidi » cat » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » nazareth » efsane komutan » histeri » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » kopyala yapistir yazarligi » aglarken gulebilmek » mutlu olmak icin