kurdanini da al git 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurdanini da al git burdan

© 2008 - uludağ sözlük

kurdanini da al git başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurdanini da al git ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurdanini da al git nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayal kirikligi » kesfedilmek » gece » hopa kultur sanat ve deniz festivali » mutlulugun tek yolu yoktur » ezergecerus » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » ic camasiri giymeyen insan » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » baslik osurmak » lynyrd » basak parlak » alternatif prezervatif isimleri » o yazar benim » mevsimsiz kar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son tavsiye edilen entrylerim » turkiye de astronot olmak » minik kelebek » 31 cm » eski sevgiliye mektup » kara cahil » lanli lunlu baslik ekolu » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » dus pesindeysen dus pesine » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » langaza » bu ask beni yorar » oldum de uyandim » for the girl » brothers of the lame