kurdale hazir kesicez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurdale
  2. hazir
  3. hazir ol
  4. bahane hazir
  5. hali hazir
  6. hazir ol kalbim
  7. hazir ayaktayken
  8. yemek hazir
  9. hazir yemek
  10. hazir cevap

© 2008 - uludağ sözlük

kurdale hazir kesicez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurdale hazir kesicez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurdale hazir kesicez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » iktidarsiz jigolo » unutulmak » sozlukteki insaat muhendisleri » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » yas yetmis is bitmis » roshan » bir deniz feneri vardi ne oldu » tkp » adam brody » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » hassas terazi nin intikami » kovulduk ey halkim unutma bizi » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » yumatu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 4 agustos » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » imper » kim en yakinindakini taniyabilir ki » e entertainment » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » sari ceketliler » deniz feneri » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » webmasterlar icin kaynaklar » saclari kazitmak » mantar » bodrum » askerligi istemeyen solcu » fenerbahce taraftari