kurbanda noel babayla birlesip geyige girmek 

kapat
  1. müslüman olan noel babayla bu kurban gerçekleştirilebilecek eylem. halen 5 tane geyik boşta kurbanlık almayanlara duyurulur.
    (bkz: kurbanda geyik kesmek caizmidir)
    #1045112 (aksak tirtil, 23.12.2006 21:01 ~ 21:02)
  2. - yaw ne olacak noel baba bu kurbanlıkların hali. bu sene çok pahalı.
    + sorma evladım. pahalı evet. ben geyiklere saman vermekte bile zorlanıyorum.
    - hayat zor tabi abi. su yakmıyor bu geyikler de.*
    #1045161 (larker, 23.12.2006 21:09)
  3. (bkz: kurbanda noel babayla birlesip hindiye girmek)
    (bkz: bir taş iki kuş hikayesi)
    (bkz: zekeriya beyaz a sorulması muhtemel sorular)
    #1045222 (balyancho, 23.12.2006 21:18)
  4. geçen yılın en çok yapılan geyiklerinden biriydi...bu yıl pek rağbet yok *
    #2710671 (infoman, 18.12.2007 09:33)
  5. girilen geyiğin "ren" olacağı garanti olan eylem.
    #2710680 (galapagoslu iguana, 18.12.2007 09:38)
  6. (bkz: kurbanda hayvan bulamayip noel babayi dogramak)
    #2710684 (galapagoslu iguana, 18.12.2007 09:41)

© 2008 - uludağ sözlük

kurbanda noel babayla birlesip geyige girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurbanda noel babayla birlesip geyige girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurbanda noel babayla birlesip geyige girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buzlu turizm » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » son kahve » sevisirken dinlenecek sarkilar » bevliyeci sevgilisi olan erkek » tirsinti » hasan sas » papagan » zeynel dinler » random halde kufur etmek » gsg 9 » turgay bahadir » bir derdim var yasanmisliklari » megaherz » to madeira » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik entry sayisi uyumu » hale pakcan » istanbul universitesi sbf » houston » kaos gl » deniz feneri » lan » tobias linderoth » al bu gariplere olmeyi emret » imper » rodezya » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » kizlar bir yasinda evlenebilir » iyi muz » tikky mouse