kurban etinden tiksinen prezentabl aristokrat 

kapat
  1. starbucks' ta kahve içmeye alışmış, lüks mekanlarda zencefilli bonfile yiyip, balzemik soslu tantuni' den asla vazgeçemediği halde kesilen dualı eti yemekte bir beis gören insanlardır. tabi ki kötülenemezler amma velakin daha önce et yediği halde, et yemekten geri duran bu bünyelerde şaşkınlık, beyinde gerilik, akıl noksanlığı ve parkinson hastalıkları görülür.

akıllı olun, dualı et yiyin..

- al kavurma.
    + istemem !
    - al lan !
    + istemem dedim !
    - al ulaaan !
    + isteeemmeeeaaruuugghhgh.
    #2725074 (ya save ya target, 21.12.2007 13:10 ~ 13:11)
  2. vejetaryendir. üstüne gitme yahu. ühüühü.
    #2725087 (larker, 21.12.2007 13:12)
  3. makdanıls hamburger köftelerini ağaçta yetişiyor sanıyordur, britney spears misali.
    #2725095 (forever young, 21.12.2007 13:14)
  4. (bkz: kurban eti yemeyen aristokrat büyükbaş)
    (bkz: nasıl olur da kendi türünü yer)
    #2725097 (terbiyesiz, 21.12.2007 13:14)
  5. iskocyadaki satosunda tütsülenmiş PORTAKALLI VE HARDALLI geyik ETInden asağisini yemeyen kişilerin -pembe şarapla beraber yenir- üyesi oldugu klasman.

(bkz: yazar burda hava atiyor)
    #2725112 (mulayim, 21.12.2007 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

kurban etinden tiksinen prezentabl aristokrat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurban etinden tiksinen prezentabl aristokrat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurban etinden tiksinen prezentabl aristokrat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicdan » kullenen ask » mulkiye » don demeyi unuttum » subat » x dogumlu olmak » turkiye de internet sozluk kulturu » glam metal » kizlari guzel gosteren detaylar » radyo sol » solo testte 15 piyon birakmak » golf kuvvetleri komutanligi » horozu cok olan koy » senaryo kabizi senarist » enderun sevgiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bostan » birol guven in lost senaristi olmasi » meydanbenim » year book yourself » lise yillari » la havle ve la kuvvete falan olmak » ruyada entry girmek » avrupa yakasi replikleri » no air » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » francisco guillermo ochoa magana » dance with me tonight » yavuzhan » etkisiz hale getirmek » pes 2009