kurban etinden meze yapmak 


kapat
  1. bu yıl ve önümüzdeki 1-2 yıl boyunca kurban bayramından kalan etlerin büyük ihtimalle yılbaşı gecesi müminler tarafından meze maksatlı kullanılmasının ihtimal dahilinde olabileceği hadisesidir. gerçi bunun için yılbaşını beklemeye gerek de yoktur. kurban etinden geçmişte ve gelecekte meze maksatlı kullananlar olmuştur, olabilirdir.
    #1053662 (antananarivolu genc, 25.12.2006 13:40 ~ 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

kurban etinden meze yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurban etinden meze yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurban etinden meze yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baris ozbek » les 120 journees de sodome » random peygamber » koli bandi ile top yapmak » yaran yanlis okumalar » got yanagindan makas almak » cool erkek » cirkin kizlarin guzel gotlu olmasi » basligimtrak » ana dili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci