kurban bayramini katliam olarak gormek 

kapat
  1. kişi müslümansa büyük bir hatadır. diğer dinlere mensup kişilere bir şey diyemem.

(bkz: sen salak misin)
    #4310181 (tu kaka bana, 02.12.2008 21:12 ~ 21:29)
  2. yanlış bir anlayıştır. çünkü katliam olan kurban bayramı değil; e 5'in kenarında kör bıçakla kurban kesmektir.
    #4310234 (tarumar, 02.12.2008 21:22)
  3. çok doğru bir bakış açısıdır. bakış açıların topmaı 143 derece santigrattır. tüm dünyada kurban bayramı denilen 4 gün dışında herhangi bir hayvan kesilip yenmemektedir. sadece ve sadece kurbanlarda et yenmekte ve hayvanlar hunharca katledilmektedir. herkes lahana kavurmasına fitken bu da nesi hinci? (koreva nani?)
    #4310250 (aybars lebib, 02.12.2008 21:26)
  4. halt etmektir.
    kurban bayramına katliam diyenlerin nedense kasapların önünde protesto gösterisi yapmaması gariptir. ya da bu kişiler yılda bir kez, o da kurban bayramında et gören garibanlara düşmandırlar. yardımlaşma, dayanışma gibi duygulardan yoksun insan da olabilir bu tipler. veya helin avşar-hülya avşar ikilisi gibi, polemik yaratıp nemalanma peşinde de olabilir. şahsen anlam veremediğim ilginç bir durum.
    #4310302 (happylover, 02.12.2008 21:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kurban bayramini katliam olarak gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurban bayramini katliam olarak gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurban bayramini katliam olarak gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurban bayramini katliam olarak gormek. Copyrights of the articles are belong to their authors.