kurbagalar 

kapat
  1. talat bulut ve hulya kocyigit'in oynadığı bir serif goren filmi.
    #3220812 (nedir yani, 02.04.2008 03:08)
  2. kurbaga sahneleriyle insanın psikolojisini bozan, yer yer iğrendiren, kült, psychedelic bir türk filmi.
    #3472585 (icimdeki deniz, 31.05.2008 05:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kurbagalar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurbagalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurbagalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kimse cete savaslari daveti yollamasin biktim » borodino savasi » desifreolmusdisiuuser » roger federer » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » dumur olaylar » turkey is arabian country » hayatimin en mutlu aniymis bilmiyordum » kurt soykirimi » zeynep tokus u esinin dogurtacak olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games