kurbaalarprensolur 

kapat
  1. Bana eskilerden bir oyun olan crash bandicotu hatirlatan yazar.
    #113121 (gkbayrak, 13.03.2006 19:23)
  2. 49 entryisi olan bir birinci nesil yazar. * *

edit:boyle bir entryi nasil bir zihniyet kotuler anlamak zor.
    #1341349 (what is your problem 2, 24.02.2007 04:14 ~ 02.03.2007 03:48)
  3. fedakar yazar . toparlanıp da gitmeyenlerden . plaklı figüran müdavimi ayrıca . evine nargile alacak kadar tutkuyla bağlı nargileye . kedisi olsa nar olsunmuş ismi , olsun bakalım . gecelerin yazarı o . kronik ironik sendromuyla yazıyor yazılarını . her kelimesi bir mihenk taşı .
    şımarmak nedir bilmez . öyle dünyayı kurtarma telaşında da değildir. kainatın şifresini de çözmemek üzere zihninin dehlizlerinde unutmuştur.

"geçmişin tozlu yaprakları" klişesine de alerjisi vardır . ona göre biraz da yaldızlı olsunmuş anılar , olsun bakalım.

pedagog olma hayali baki ;
    bugün sınavının olduğunu da hatırlatayım burdan , sonra kaçırdım serzenişleri istemem .
    #1364332 (nefti filhakika, 02.03.2007 03:43 ~ 03:47)
  4. (#1400906) helal olsun arkadaş derim ben böylesine.
    #1400933 (iyipekimadem, 11.03.2007 21:50)
  5. (bkz: bize öyle bir bilgi gelmedi)
    #1405263 (hosaf, 13.03.2007 01:35)
  6. #1405263' a ekleme gereği olarak, bize gelen bilgi mahiyetinde, yazının dokusuna mukabil kesinlikle bir özrü borçlu olduğum yazardır. kabalık karşısında kibarlığını kaybetmemek bir bağlamda da olsa bilgeliğin, olgunluğun parçasıdır diye düşünürsek, mahlasına saygı ve sevgilerimi yollamak istediğim yazan kişidir.
    #1405960 (hosaf, 13.03.2007 10:48)
  7. bana hep $eker portakali*'ni, zeze'nin kurbaa adam'ini hatirlatan nicktir.

o zaman hikayeside benden olsun.

"kurbaasini calmaya calisan gecenin karabasani, gögsüne oturup elleriyle bastirdi cocugun kalbine..

oysa hazir degildi kurbaasiz yasamaya,
    elini kipirdatamazken birden uyaniverdi, kalbini de alip annesinin sicacik kollarina sigindi.

kurbaasiyla pamuk sekeri yediler ertesi gün,
    seker portakali topladilar,
    islikla babasinin kizdigi sarkilari caldilar, aylak sokaklarda gezinirken.
    bilye üttüler,
    deniz kenarina gidip ceplerine en harika deniz kabuklarini doldurdular.

izin vermedi elini kalbine atan karabasanlara bir daha,
    avcunda uyudu yüregi hep.."
    #3370173 (süpürgesiz cadi, 08.05.2008 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kurbaalarprensolur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kurbaalarprensolur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurbaalarprensolur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amfoter » sabaha cok var » kerbela » e safe » engin kudug » bir erkeklik gostergesi olarak holiganizm » facebook sapigi » ergenekon iddianamesinin kabul edilmesi » mehmet bedel » anakronizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci