kurb aga 

kapat
  1. (#544464) entrysiyle beni gece gece kahkaya boğan üçüncü nesil yazar.
    (hipernova, 03.09.2006 00:38)
  2. 3 nesil yazarmış hoşgelmiş.
    (Rurouni Kenshin, 03.09.2006 00:48)
  3. kendisini sözlükte çok yalnız hissetmekte olan yazardır.*
    (kurb aga, 10.12.2006 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hazarlar » chrome » chirurgus » fight the power » dikembe mutombo » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » alternatif klip hareketleri » killik » tannis » circle » satan is endless satan is timeless » cennet cehennem » google ofisleri » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » kuntayi kinteleyen adam » 2008 » die frochliche wissenschaft » ruya » katip sadi » can yucel » cesme » alternatif vodafone reklam replikleri » gassal » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » athos portos aramis » basketbol takiminin en kisasi olmak » koko » hep seni aradim » 1908 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa