kurar 

kapat
  1. kizilderililerin kullandigi savas aleti
    #257768 (bilmem, 18.05.2006 16:45)
  2. çilekeş'in y.o.k albümündeki amerika karşıtı şarkısı
    #582924 (illegal, 27.08.2006 23:23)
  3. outrosundaki davulları burak gürpınar ın çaldığı şarkıdır aynı zamanda.
    #1317500 (yatahaze, 17.02.2007 23:26 ~ 23:32)
  4. bir nefret bu kadar mı iyi anlatılır diye sormadan edemediğim dinlemekten sıkılmadığım "defol defol defol" derken bütün nefretin kusulduğu enfes dinlenmeye doyulmayan çilekeş şaheseri...
    #1333223 (Manifesto, 22.02.2007 09:52)
  5. bir çeşit asetilkolin inhibitörüdür. asetilkolin ile yarışır ve kaslardaki reseptörlere ondan önce bağlanırsa felce neden olur, yani asetilkolin bağlanmasını engeller.
    #1484972 (ketimin, 02.04.2007 22:42)
  6. Afrikalı, Güney Amerikalı yerlilerin kullandığı bir zehir.
    süper de bir çilekeş sarkısı *

sana itimadım yok
    sana ihtiyacım yok
    sana tahammülüm yok
    defol kurtulayım! defol!
    #1555880 (tatlı su levregi, 22.04.2007 23:00)
  7. yazık, günah, ziyansın hayata
    ziyansın!
    ne aç, ne tok senin umurunda
    bir zehirsin!
    yalan dolan ve koskocaman bir palavra
    kim ister seni? defol buralardan yalaka!

yenemezsin onları kıyamete kadar
    ezer durur seni insanlık adına...

bırak, yeter, çekil başımızdan
    çok oldun!
    sana haram, bize harap olur tüm diyarlar
    bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
    katil olduğun yeter!
    bir tek sen mi varsın bu dünyada?
    zulüm ettiğin yeter!

ezer durur seni insanlık adına
    çeker vurur seni insanlık adına!

artık yok
    sana itimadım yok
    sana ihtiyacım yok
    sana tahammülüm yok
    çek git kurtulayım!
    yok, yok
    sana itimadım yok
    sana ihtiyacım yok
    sana tahammülüm yok
    defol kurtulayım! defol!

bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
    uyansana!
    bir tek sen mi varsın bu dünyada?
    defol, defol, defol!
    #1689495 (ufo goren masum koylu, 26.05.2007 17:13)
  8. nikotinik ach bloke edicisidir.
    #1828034 (cutcut, 27.06.2007 03:17)
  9. kurmak fiilinin geniş zamanda 3. tekil şahıs tarafından yapılan eylemi.
    #2543487 (i see mal people, 01.11.2007 15:54)
  10. güney amerikayı keşfeden avrupalı kaşifler bakmış bu yerliler oklarına bir zehir sürüyor. kürar işte bunun adı. etken maddesi d-tubokürarin. nikotinik asetilkolin reseptör antagonisti. kas gevşetici olarak anestezide kullanılmış ve sanırım hala kullanılmakta. çok küçük dozları öldürmek için yeterli.
    yaptığı şey çizgili kasların kasılmasını engellemek. diafragmanız da felce uğradığında nefes alamayarak ölüyorsunuz. claude bernard'ın kürar kullanarak yaptığı çok ünlü bir kurbağa deneyi vardır ayrıca. fizyoloji deneylerinde yeri büyüktür.
    bir de çok meraklıysanız (bkz: train of four).
    #3837563 (havada bulut, 19.08.2008 00:40 ~ 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

kurar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sembiyoz » black tooth » derya baykal » sanrisal bozukluk » yeter la » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » baskici bir ailede yetismek » zerrin ozer » sorunsal » hayata tutunmaya calismak » bc slavia prague » babylon » jamall » ben aslinda hayata kiziyorum ya » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » justified » kurtlar vadisi pusu » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » bininci dunya savasi » haybeden gercekustu ask » peugeot 307 » ben ve yalnizlik » mustafa karasu » herkes mi sevgilisinden ayrildi » landau kleffner sendromu » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » hela yerine bela diyen yasam formu » yek vucud menfi rey veren oglan » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi