kuran carpsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah kuran carpsin ki ateistim
  2. ekmek carpsin
  3. ekmek kur an carpsin
  4. incil carpsin
  5. ekmek musaf carpsin
  6. kulami kerim carpsin
  7. nutuk carpsin ki seni seviyorum
  8. kapi carpsin diye basamakta durmak
  9. yalanim varsa allah seni carpsin
  10. yalanim varsa otomatik kapi carpsin

© 2008 - uludağ sözlük

kuran carpsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kuran carpsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuran carpsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ytl den tl ye gecise 4 ay kalmasi » helmarch » sahra durum evi » marcus fenix » hele bir soluklanin hic mi gay gormediniz » hastasi ile yatan doktor » gidiyorum bu » in union we stand » ayca sen baskan pusu » ankara 19 mayis stadyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games