kurabiye monster 

kapat
  1. üçüncü nesil sıfır kilometre yazar kişisi. *
    (Adriano, 01.08.2006 21:44)
  2. aramıza hoşgelmiş nickdaş 3.nesil yazar.
    (kurabiyecanavari, 01.08.2006 21:55)
  3. pucca loveı takip eden, garuyu seven yazar.
    (norma, 02.08.2006 16:58)
  4. kurabiyecanavari da varken insanı cookie monster die nick almaya zorlayan yazar. bi de cookie canavari kalıo tabi.
    ayrıca ho$gelmi$tir.
    (hadiii, 02.08.2006 17:01 ~ 17:02)
  5. aramıza taze katılan,hiç ayrılmamasını dilediğim,sözlüğe çok şey katacağını ısrarla iddia ettiğim 3.nesil yazar kişisi,can dostudur.
    (cultureshock, 02.08.2006 18:44)
  6. Taklit ustası...
    (kirmizi_pazen, 17.08.2006 15:39)
  7. şu an oldukça küs olduğum iyi ki doğdun yazarı.
    (norma, 26.10.2006 22:47)
  8. Gereksiz bilgiler deposudur. nerde ne zaman bir gereksiz bilgiye ihtiyac duysam başvuracağım şahsiyettir. sınıf arkadaşı olmakla bilmem iyimi yaptık dediğim lakin hep son anda götü kurtararak dönem tekrarını atlayan bu çocukta şeytan tüyümü var ne nasıl oluyo da dersleri gecio anlamadım die kendi kendime sorduğum fakat yanıtını alamadığım küçük şeytandır. beğenilerimizin cuk a cuk oturduğu kişidir. bu yönden yarın bir gün inşallah pişti olmayız die allah a yalvardığım pişti olmamız halinde elimde bulundurduğum kupa kozunu kafasına verip ohhh ohh miss nefis die gerineceğim, sonra da ne piştisi olm kağıt senin köpeeeğin olsun diyerekten hıckıra hıckıra ağlayarak boynuna atlayacağım nev i şahsına münhasır serbest çağrışım delisi.
    (bkz: teyze ye tytz demek)
    (spec, 09.01.2007 06:33)
  9. kaliteli entryleriyle sözlüğü yasanır bir yer haline getiren cok kaliteli yazar... ateseymiş aynı zamanda yeni öğrendik hayırlı olsun...
    (imitasyon, 09.01.2007 10:01)
  10. biladerin sınıf arkadaşı olması vesilesiyle tanıdığım, ben ve arkadaşlarımı görünce kaçacak delik arayacak kadar bizden yılmış, ama gene de sevdiğim bir sözlük yazarıdır. Bu adam tam bir laf ebesidir. Oturup geyiğe vurdum mu tamamdır, günün iptal. Sağlam grafikerdir ayrıca.
    (qantar, 11.01.2007 02:45)
  11. öyle bi insan ki bu onla konuşmaya alıştığınızda diğer arkadaşlarınız hafif kalıyo yanında,aynı tadı arıyosunuz ister istmez, bulamıyosunuz ve böylece büyük bi kitleden soğuyabiliyosunuz..
    msnde ettiğiniz muhabbetler öle bi sarıyo ki uyumaktan soğuyosunuz...
    diğer taraftan sahip olduğu engin bilgi haznesiyle/yetenekleriyle/hayata bakışıyla öyle bi duruyo ki karşınızda işte o zaman da kendinizden soğuyosunuz..
    külliyen zarar yani bu insan...*
    ve... şu kısacık arkadaşlığımız boyunca öyle bi yer ettiki bende alternatifi yok...olmicak da...

sen başkalarına benzeme sakın..hep böyle kal.. hep bana yakın...

* *
    (even in death, 13.01.2007 05:23)
  12. adamdır , kardeştir , kankudur , Can'dır. gereksiz bilgiler ansiklopedisinin bir bedene girmiş halidir

(bkz: sözlük içime ansiklopedi girdi)
    (Adriano, 14.01.2007 13:25)
  13. sohbetiyle sıkmayan gel beraber film izleyelim denilesi yukardaki arkadaslarının anlatımıyla zihinsel bilgi aktarımcısı seker insan.
    (toromanx, 28.01.2007 18:35 ~ 30.01.2007 05:14)
  14. Bolu caddelerinde 7/24 görebileceğin yazardır. Yazdığı ve verdiği ayar cuk oturur. kendisini ibusozluk ve myibu dede sıklıkla görebiliriz. Saygılar.
    (Carmadon, 26.05.2007 18:14)
  15. online listesinde is guc bölümüne yazdığı yazı ile güldüren yazar..
    (bkz: çevrimpiçi)..
    (swastika, 27.06.2007 23:18)
  16. sevimli bir yazar *
    (calemityceyn, 06.07.2007 04:37)
  17. (bkz: imp)
    (sonika, 30.03.2008 15:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri eksi oy veren ibne » persomen » 17 aylik bebege tecavuz » athos portos aramis » vazelin » bilim icin soyunurum » promets moi » havva nin adem in ruh haline etkisi » marcel proust » seovi » allah ini seven tutmasin beni » aziz nesin » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » konusunca error veren kadinlar » nimes » igrenc espriler » 1854 » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » merket for helvete » banned from heaven » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » sadettin kanyak » abba » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » adalet emiri » i love you » igde kokulum » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » tutsikimiyancek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa