kur farki 

kapat
  1. dövizin değişik kurlardan ulusal paraya çevrilmesi sonucu ortaya çıkan pozitif veya negatif farklardır.
    #226550 (gonulcelen, 10.05.2006 01:05)
  2. (bkz: arbitraj)
    #228823 (redwinemania, 10.05.2006 19:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kur farki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kur farki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kur farki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste sikisip bayginlik gecirmek » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » tarih bir kere yazildi tisortu » beyaz melek » yabani » kamil koc » rusya borsasi » raptiye rap rap » paint it black » vay amina koyim » serdar akinan » fenerbahce taraftari » fifa 09 » michael jackson » corn flakes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nikita dagina tirmanin » yourgirlfriendfuckinglikechamp » okayi yamasika kombamba kombamba » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » tek odali hayat » ahmet yildiz » cocuklar duymasin » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » cherry garcia » iphone3g » seovi » turkiye de devlet teklif ediyormus » lena headey » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » 2008 kuresel ekonomi krizi