kur bana gore dalgalansin 

1. dövizden kazanç elde etmeyi amaçlayan yatırımcı isteği. kısaca "ben döviz satınca düşsün. alınca yükselsin" anlamı taşır. *
    #1496041 (pilotmont, 05.04.2007 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kur bana gore dalgalansin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kur bana gore dalgalansin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kur bana gore dalgalansin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili icin yapilabilecek seyler » ilk erkegin ben olayim diyene soguk su ikram etmek » fincanin etrafi yesil » what happens tomorrow » david addison » uludag sozlukteki metallica yalakaligi » isiklar sondugu zaman tum fenerliler guzeldir » tanrinin adi » cuneyt karakaya » intihar notu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games