kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi 

kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi baþlýðý henüz açýlmamýþ!
aþaðýda kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi ile ilgili baþlýklar listelenmiþtir. belki onlar iþinize yarar.
  1. kurþuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi
  2. yeterdi bana
  3. vinç getirsen kalkmaz boþuna uðraþma diyen koca
  4. basit bir yalnizlik da yeterdi
  5. önceden türkçe sözlük vardý yeterdi
  6. ya düþmana silah gerek ya da düþmandan ýrak gerek
  7. bir iz gerek
  8. gerek yok
  9. gerek
  10. ne gerek var
  11. ne gerek
  12. can gerek
  13. ne gerek war
  14. bu olsa gerek
  15. gerek yok bunlara
  16. evlenmem gerek
  17. akp varken pkk ya ne gerek var
  18. aþk olsa gerek
  19. gülmemiz gerek
  20. uzulmem gerek
  21. ne gerek var adamlarý
  22. ne gerek vardi
  23. dönmemen gerek
  24. uzatmaya gerek yok
  25. simdi ne gerek var

Copyright © 2010 - uludað sözlük

kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi doðru olmamakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurÅŸuna gerek yok nükleer getirsen yeterdi. Copyrights of the articles are belong to their authors.